27/02/2024
Najnovije vesti

JEEP TEAM U HUMANITARNOJ AKCIJI

Autor 30/01/2023

U organizaciji sportskog udruženja JEEP TEAM 4×4 Valjevo, na obroncima valjevskih planina održan je humanitarni karavan, i prikupljena sredstva za pomoć porodici Branković iz Mijača, koja živi u gotovo urušenoj kući u ovom selu.

“Na naš poziv okupilo se 36 posada u ovoj humanitarnoj akciji. Vozili smo rekreativno džip turu od Medvednika- Jablanika- Bobije i Povlena, do Poćute gde nam je bio cilj. Važno je istaći da su u našem karavanu bile i posade iz Mionice, Kosjerića i Čačka. Imali smo pomoć u organizaciji i od strane lovne jedinice Brezovica, koji su pripremili lovački ručak za sve učesnike i koji su se uključili u prikupljanje sredstava za ugroženu porodicu Branković. Uspeli smo da sakupimo 325.000 dinara, i novac će biti uručen i iskorišćen za završne radove kuće ove porodice”, rekao nam je Miroslav Arsić, predsednik udruženja JEEP TEAM iz Valjeva.

Tročlana porodica Branković iz sela Mijači živi u neuslovnoj kući, u pitanju je majka sa dve kćerke, od kojih je jedna zaposlena i to su jedini prihodi od kojih ova porodica živi. Valjevska firma Gradnja Petrović pokrenula je akciju koja je imala veliki odjek mahom u privatnom sektoru, pa ja za kratko vreme napravljena nova kuća, ali nedostaje još uvek sredstava, da bi se porodica u nju uselila.