27/02/2024
Najnovije vesti
Sretenje-u-Trebinju-Turisticka-kampanja-2023-prenosi-Objektiva.rs-iz-Valjeva

SRETENJE U TREBINJU 2023.

Autor 03/02/2023

U okviru turističke ponude priređene su brojne pogodnosti za stanovnike Republike Srbije u Trebinju koji bi da Sretenje provedu u tom gradu.

„Sretenje u Trebinju 2023 – Vaš praznik, naš grad“ naziv je kampanje kojom je kreiran niz pogodnosti turističkih usluga u Trebinju za stanovnike Republike Srbije u periodu Sretenjskih praznika, od 15. do 19. februara.

Kampanju realizuje Turistička organizacija Trebinja u saradnji sa predstavnicima javnog turističkog sektora, turističke privrede i nosilaca turističke ponude ovog grada povodom Dana državnosti Republike Srbije i praznika Sretenje. Cilj je da se stanovnicima Srbije nizom pogodnosti ukaže posebna pažnja kako bi mini odmor u navedenom periodu proveli u Trebinju.

Za stanovnike Republike Srbije koji u periodu 15.do 19. februar 2023. godine posete Trebinje upriličen je niz pogodnosti:

Besplatan parkinga na teritoriji grada

Popusti u restoranima i konobama

Popusti u vinarijama

Popusti u apartmanima

Besplatni turistički obilazak grada

Besplatan ulaz u Muzej Hercegovine

Pogodnosti korištenja zatvorenog olimpijskog bazena.

„Čekamo Van na jugu Republike Srpske u gradu koji volite, oazi sunca i kamena, spoju Mediterana i Orijenta! Dobro nam došli,“ pored ostalog navedeno je u obaveštenju Turističke organizacije Trebinje sa kojom veoma uspešno sarađuje Turistička organizacija Valjevo šta je doprinelo povezivanju kulturno – istorijskih ustanova dva grada.