19/06/2024
Najnovije vesti
GO SNS Valjevo

SAOPŠTENJE SNS VALJEVO

Autor 26/10/2021

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo prenosimo u celini.

“Licemerno je da neko ko je godinama bio na vlasti i kome je vlast služila isključivo za lično bogaćenje, konstantno u nedostatku konkretnih argumenata protiv najjače i najveće stranke u Srbiji, plasira još jednu notornu neistinu. Relikti prošlosti oličeni u liku Đilasa i njemu sličnih, pokušali su ponovo da na najperfidniji način zloupotrebe ime i
prezime vrhunskog stručnjaka i lekara u Valjevu.

Naime, na prošlonedeljnoj sednici Skupštine grada Valjeva, konstatovana je ostavka dr Dušana Ružičića na mesto člana Gradskog veća, zaduženog za zdravstvo. Dr Dušan Ružičić je podneo ostavku iz ličnih razloga, koji se odnose na njegovo stručno usavršavanje.

Najbolji student svoje generacije, najmlađi doktor nauka valjevske bolnice i vrhunski lekar, treba da bude svima na ponos što je bio član Gradskog veća, a ne da se pojedini služe njegovim imenom kako bi na taj način pokušali da unize sve što se radi i gradi u Valjevu.

Đilasovci kao hijene pokušavaju da stvore politički plen, a pokušaj da se od svega napravi prostor za političko manevrisanje i namera da se građani zbune nije način za postizanje cilja, jer Valjevci znaju da prepoznaju laži, kao i licemerstvo istih.

Ni ovim potezom ne uspevaju da sakriju svoju patološku mržnju prema predsedniku Aleksandru Vučiću, našem predsedniku i svim dosadašnjim rezultatima na svim poljima, te na najbrutalniji način pominju vrhunskog stručnjaka dr Dušana Ružičića, koji se i sam
ogradio o najgnusnije laži.

Gospodo Đilasovci, imali ste priliku da pokažete šta znate i umete, a rezultati vašeg rada ili bolje rečeno nerada, jesu više hiljada ljudi koje ste ostavili bez posla i elementarne egzistencije, kao i opljačkani građani Srbije. Valjevci ne zaboravljaju!” – navedeno je u saopštenju Srpske napredne stranke Valjevo.