26/05/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • RADNIČKOM SPORTSKA SREĆA OKRENULA LEĐA

RADNIČKOM SPORTSKA SREĆA OKRENULA LEĐA

Autor 28/03/2022

Proteklog vikenda u Šapcu je održan završni turnir MINI MAXI fudbalske lige za prvaka Zapadne Srbije. Kolubarski okrug predstavljali su najmlađi fudbaleri Radničkog sa V puka, okružni prvaci, i za malo su ostali bez plasmana za završni turnir za prvaka Srbije.

Mladi fudbaleri Radničkog, generacija 2014, na ovom turniru gde su ekipe bile podeljene u četiri grupe, a bilo je 12 najboljih regionalnih ekipa, odlično su počeli turnir.

U svojoj grupi su najpre pobedili školu fudbala Sunrise rezultatom 5:3, da bi potom potpuno deklasirali vršnjake ekipe Apolon iz Kragujevca 8:2. Nakon odličnih igara u kvalifikacijama usledile su utakmice najpre protiv ekipe Kiker iz Kraljeva, gde su mladi fudbaleri Radničkog nakon odlične igre i četiri stopostotne šanse pri samom kraju utakmice, izgubili nakon penal završnice.

Druga utakmica, protiv ekipe Gaučosa iz Čačka završena je u korist Čačana 2:1, pa su se ekipe Kikera i Gaučosa plasirali na završni turnir prvenstva Srbije.

” U ključnim trenucima nismo imali dovoljno sportske sreće. Dečaci su odigrali odlično turnir, i podignute glave smo se vratili u Valjevo, jednostavno se nije dalo. Nakon nekoliko stopostotnih prilika izgubili smo najvažniju utakmicu na penale, ali to je sport” ističe Nenad Simanić trener najmlađih kategorija Radničkog, koji je na turniru imao veliku pomoć Bojana Đurića.

“Biće dana za megdana još, u pitanju je talentovana generacija, prezadovoljan sam nastupom naše ekipe i igrača. Ni treće mesto nije mala stvar na ovako jakom i kvalitetnom turniru” ističe Simanić.

  Vesti