30/05/2024
Najnovije vesti
Valjevo vesti Objektiva.rs FOTO Dragan Krunić SRC Petnica olimpijski bazen 2022.

Besplatno kupanje za valjevske đake u Petnici

Autor 14/06/2023

Svi učenici valjevskih osnovnih i srednjih škola ovog leta moći će, radnim danima, da se besplatno kupaju na bazenima u SRC Petnica.

„Grad Valjevo će za sve naše đake omogućiti besplatan ulazak na bazene jer je najbolje i najzdravije okruženje u kome deca mogu provesti letnji raspust, upravo SRC Petnica i naši prelepi bazeni. Jedino što preostaje je da nas vreme posluži i da ovo bude jedna duga i lepa sezona kupanja“, rekao je  gradonačelnik Valjeva, Lazar Gojković.

Za besplatan ulazak potrebno je da učenici pokažu đačku knjižicu sa fotografijom, ili da slikaju telefonom tu stranicu đačke knjižice i pokažu je prilikom ulaza u kompleks Sportsko – rekreativnog centra u Petnici.

Podsećamo, u okviru kompleksa su sportski tereni za: odbojku i mali fudbal na pesku, basket i košarku, stoni tenis, teretana, dok je sadržaj tzv. školskog bazena obogaćen mini akva parkom. SRC Petnica je sportski kompleks na samo osam kilometara od Valjeva na površini od 5,6 hektara pretežno travnate površine prošarane višegodišnjim, kao i novim, zasadima drveća.

Inače, od ove sezone skuplje su cene ulaznica za bazene u SRC Petnica, tako da dnevna karta košta 300 dinara; ulaznica posle 15 časova 200 dinara; penzionerska je 150 dinara, a mesečna karta 3.000 dinara.