30/11/2023
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • DS Osečina – Koalicioni sporazum na temeljima zajedničkih vrednosti
DS-Osecina-predaja-izborne-liste-prenosi-Objektiva.rs-vesti-Valjevo

DS Osečina – Koalicioni sporazum na temeljima zajedničkih vrednosti

Autor 14/11/2023

Odbor Demokratske stranke iz Osečine i stranka Zajedno predali su izbornu listu pod rednim brojem tri “Srbija protiv nasilja – Dr Marija Jančić – Vladimir Radivojević”, pored ostalog navedeno je u saopštenju za javnost.

“Odlučni u nameri da od Opštine Osečina napravimo savremenu, opštinu sa najvećim razvojnim potencijalom, potpisali smo koalicioni sporazum koji je postignut na temeljima zajedničkih vrednosti.

Sporazum sadrži principe, smernice i plan zajedničkog političkog delovanja. Naši prioriteti će biti zaštita javnog dobra i dobrobit naših sugrađana, puna transparentnost, nulta tolerancija na korupciju i nepotizam, depolitizacija javne uprave, prekid i sprečavanje saradnje sa licima iz kriminogenog miljea.

Predali smo listu koju čine najbolji od najboljih, jer su ljudi naš najznačajniji resurs. Da bi naši kandaditi postali nosioci funkcija potrebna je vaša podrška listi pod rednim brojem 3. SRBIJA PROTIV NASILJA – DR MARIJA JANČIĆ – VLADIMIR RADIVOJEVIĆ.

Stranka Zajedno i Demokratska stranka će nakon osvajanja vlasti zajedno sa vama, našim sugrađanima, graditi sredinu u kojoj živimo tako da naša bogata opština prestane da bude opština siromašnih ljudi.”