16/06/2024
Najnovije vesti
Aleksandar Marković glumac DJ-Alex-Mark-15-08-2022.jpg Objektiva.rs Valjevo

VALJEVAC NA “NIŠVILU”

Autor 15/08/2022

Ovogodišnji internacionalni 28. Nišvill festival trajao je do 14. avgusta. Tokom četiri dana muzičkih programa na šest bina posetiocima je ponuđen raznovrsan muzički program. Na “Midnight Jazz Dance” bini 11. avgusta, nastupio je naš Valjevac, Aleksandar Marković, poznat i kao DJ Alex Mark.

Tim povodom, za Objektiva.rs naš poznati glumac, producent i DJ, Aleksandar Marković, kaže da na Midnight Jazz Dance bini program počinje u ponoć:

“Ja sam bio poslednji DJ te večeri i puštao sam muziku od 3:30 do 5 sati. Imao sam sreću da delim binu sa fantastičnim DJ-evima: Phat Phillie iz Hrvatske, Jazzcat iz Italije i Jazzysad iz Srbije. Puštao sam funky breaks.

Do saradnje je došlo preko Milana Saitovića – DJ Jazzysad, koji je menadžer Midnight Jazz Dance bine na kojoj sam nastupao. Mi sa Milanom Saitovićem i Dejanom Šobotom, menadžer Main Stage-a na Nišville Jazz festivalu i DJ, sarađujemo preko Valterntiva radija već nekoliko godina.

Njih dvojica kao NiSu Brothers imaju svoju radijsku emisiju kod nas koja se emituje jednom mesečno. Do sada su kao NiSu Brothers dva puta nastupali u Valjevu u Govornici,” rekao je povodom nastupa na festivalu u Nišu naš sugrađanin, Aleksandar Marković, glumac i DJ – voditelj Alex Mark na Valternativa radiju.

Na otvaranju letnjeg festivala na tvrđavi u Nišu pevala je legendarna Beti Đorđević, zvezda naredne večeri bio je Robert Pešut – Manjifiko iz Slovenije, dok je sinoć na završnici “Nišvila” na Museum bini svirao Pilot Blues Band iz Valjeva.

Foto @photo_bleach