16/06/2024
Najnovije vesti
Valjevo-navija-kzn-10-06-2024-FOTO-Dragan-Krunic-Objektiva.rs-vesti-Valjevo-kolubarski-region-News-Serbie

U nedelju na Gradskom trgu “Valjevo navija”

Autor 11/06/2024

Grad Valjevo i kompanija Hisense, u okviru koje posluje fabrika Gorenje Valjevo, pozvaju na manifestaciju “Valjevo navija”, na prenos utakmice Srbija – Engleska, u nedelju, 16. juna, od 21 sat, u okviru grupne faze takmičenja EURO2024.

Program “Valjevo navija” biće održan na Gradskom trgu i biće besplatan za sve posetioce, pored ostalog je rečeno na konferenciji za novinare.

„Zadovoljstvo mi je što smo u prilici da zajedno sa kompanijom Hisense organizujemo lepo druženje svih ljubitelja fudbala koji željno iščekuju početak Evropskog prvenstva. Manifestacija “Valjevo navija” je jedna lepa inicijativa kompanije Hisense i fabrike Gorenje, koja nas na ovaj način podseća da sport ima jak socijalni momenat. Sport ima jake elemente potrebe za igrom i za takmičenjem i kroz to možemo da vidimo zašto je sport globalno velika tema. Mi smo, kao Grad, sa zadovoljstvom pružili tehničku i logističku pomoć za ovu inicijativu koju je kompanija Hisense, kao veliki sponzor Evropskog prvenstva, sprovela u našem gradu“, kaže Vladimir Mišković, član Gradskog veća Valjeva zadužen za sport.

Manifestacija pod nazivom “Valjevo navija” nastala je radi podrške reprezentaciji Srbije. Istovremeno,  ovakva druženja su odlična prilika da se povežemo sa našim zaposlenima, sugrađanima, potrošačima, partnerima i uživamo u trenutcima koji ulepšavaju svakodnevicu, rekla je Olivera Erić, direktor ljudskih resursa fabrike Gorenje Valjevo:

„Hisense već osam godina uspešno sarađuje sa organizacijom UEFA, i već treću godinu za redom je zvanični partner Evropskog prvenstva. Jugoslavija je bila među prvim zemljama koje su debitovale na EURO 1960. godine. Ponosni smo što smo deo duge i vredne tradicije, zbog čega danas u Hisense grupi nastojimo da negujemo sportsko nasleđe u Srbiji.“

Pre početka utakmice svi koji to žele, imaće mogućnost da nacrtaju zastavu ili druge navijačke simbole na licu, a kompanija Hisense i fabrika Gorenje Valjevo su na poluvremenu pripremili zanimljiv kviz znanja, kao i vredne nagrade za pet najuspešnijih učesnika. Pripremljen je i kutak za najmlađe.