12/07/2024
Najnovije vesti
GrO-SNS-Valjevo-Akcija-na-Trgu-vojvode-Misica-prenosi-Objektiva.rs-iz-Valjeva

SNS Valjevo – čestitka i akcija na trgu

Autor 16/04/2023

Gradski odbor SNS Valjevo je održao akciju na Trgu vojvode Mišića, prethodno uputivši čestitku za Vaskrs.

„Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, sveštenstvu i vernicima Srpske pravoslavne crkve, čestita najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

Vaskrs je praznik ljubavi, nade i mira, odnosno pokretačka snaga i nadahnuće za stvaranje bolje budućnosti za svakog pojedinca. Želimo vam da ove praznične dane provedete u sreći i dobrom zdravlju okruženi onima koje volite, negujući poverenje i međusobno razumevanje, kako bismo nastavili da gradimo i unapređujemo naš Grad.

Neka radost Hristovog vaskrsenja donese duhovni mir, dobro zdravlje, blagostanje i snagusvim našim sugrađanima da svako iskušenje prevaziđu.

HRISTOS VASKRSE, VAISTINU VASKRSE!“

U danas upućenom saopštenju za javnost GrO SNS Valjevo navodi da je priređena akcija na Trgu vojvode Mišića “Vaskrs, praznik radosti i veselja”.

“Povodom Vaskrsa, praznika svepravoslavnog jedinstva i svehrišćanskog zajedništva, kojim se proslavlja Vaskrsenje Isusa Hrista, Saveti GrO Srpske napredne stranke Valjevo organizovali su podelu bojenih jaja. Na Trgu Živojina Mišića aktivisti, simpatizeri i pripadnici SNS razgovarali su sa građanima o prazniku i poželeli im da ga provedu u miru i raspoloženju.

Susret sa građanima je protekao u prazničnom duhu radosti, veselja i druženja. Sugrađani su pokazali interesovanje za stranačke aktivnosti Srpske napredne stranke, hvalili su razvojnu politiku predsednika Aleksandra Vučića, a pozitivne impresije su upućene i gradskim vlastima za sve što je urađeno u cilju poboljšanja kvaliteta života u našem gradu.

Štandu Srpske napredne stranke su prilazile kompletne porodice sa decom koja su se radovala obojenim uskršnjim jajima. Osim bojenih jaja podeljeni su stranački informatori i flajeri sa čestitkom za praznik. U susretu sa građanima na pozdrav Hristos Vaskrse, aktivisti su dobijali otpozdrav Vaistinu vaskrse.”