16/06/2024
Najnovije vesti

Pobeda Budućnost Krušika u prvoj pripremnoj utakmici

Autor 16/07/2023

Nastavljaju fudbaleri Budućnost Krušika punom parom sa pripremama za predstojeće prvenstvo Srpske lige Zapad. Na stadionu Krušik odigrana je prva prijateljska utakmica protiv ekipe Karađorđe iz Mišara, valjevska ekipa bila je uspešnija. Pobeda od 2:0 (1:0), i po nesnosnoj vrućini uz pristojan broj navijača, bila je prilika da šef stručnog štaba u oba dela utakmice pruži šansu svim fudbalerima na koje računa u narednom prvenstvu.

Predrag Simić je po završetku ove utakmice u svojoj izjavi bio jasan: “Danas smo hteli u ovoj utakmici da pogledamo mlade igrače , da im damo šansu i da vidimo koliki su njihovi dometi. Zadovoljan sam pojedincima ali sigurno može mnogo jače i bolje, da bi bili u konkurenciji za tim u Srpskoj ligi. Današnju utakmicu obeležili su njihova veća želja i naša malo opuštenija igra, ali je ipak kvalitet bio na našoj strani. Hteli smo da u ovu utakmicu uđemo agresivno i da pokažemo otprilike kako ćemo igrati u narednom prvenstvu. Tim se polako formira, mi smo u neku ruku “naredili” rukovodstvu da dovede još dva igrača, jednog napadača i jednog dobrog veznog igrača da bi bili konkurentni u Srpskoj ligi. Svi se pojačavaju i prave ozbiljne ekipe, mi- da budem iskren nemamo šta da tražimo. Daćemo sve od sebe, ali protiv kvalitetnih igrača biće teško da igramo Srpsku ligu.”

Liga će u ovoj sezoni biti znatno jača imajući u vidu da je u njoj dosta ekipa koje su ispale iz višeg ranga.

“U odnosu na proteklu sezonu liga je puno jača. Još čekamo ishod i kako će se rešiti status Loznice i FAP-a, ali i da ovako ostane liga je puno jača. I ekipe koje su ušle u ligu ove sezone po informacijama koje imamo su se dosta pojačale. Mi se maksimalno pripremamo i moram da pohvalim momke koji vredno treniraju i ispunjavaju sve postavljene zadatke. Radimo dva puta dnevno, teško je, ali tako mora da se radi da bi bili fizički spremni da možemo da se takmičimo u Srpskoj ligi. Sve vreme ćemo se pripremati u Valjevu, tužno ali istinito. Imaćemo jednu pripremnu utakmicu na Zlatiboru protiv FAP-a, i šest u Valjevu do početka prvenstva koje je zakazano za 19.avgust.”