10/06/2023
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • LELA MILINKOVIĆ KANDIDATKINJA SP DVERI-POKS
Srpski pokret Dveri Boško Obradović predsednik i kandidatkinja Lela Milinkvoić iz Valjeva Objektiva.rs izbori april 2022.

LELA MILINKOVIĆ KANDIDATKINJA SP DVERI-POKS

Autor 30/03/2022

Na listi kandidata za narodne poslanike SP Dveri je Valjevka Lela Milinković, diplomirani ekonomista, koja je kao nestranačka ličnost pružila podršku listi pod rednim brojem 11. na izbornom listiću “Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu kraljevine Srbije”.

U svojoj poruci biračima, pred izbore zakazane za nedelju, 3. april, Lela Milinković naglašava:

Valjevo je grad koji ima bogatu istoriju i kulturu, najlepšu reku u Srbiji, u okruženju manastire, Divčibare, dugačak je spisak. Imamo sve predispozicije da budemo pravi grad iz koga naša deca neće bežati, ali mi nemamo ništa, ili imamo započeto pa nedovršeno ili urađeno ali ne dovoljno dobro.

Za ovo kratko vreme u našim kancelarijama u Tešnjaru građani su nam iznosili niz problema, od uličnog osvetljenja do straha od rata. Jedno je bilo zajedničko, da je stanje neizdrživo i da je ovaj grad na dnu u svakom smislu.

Ja sam jedna od vas, unuka, ćerka, supruga, kuma, drugarica, tetka, ujna, majka, rođaka, koleginica, komšinica… Razumem šta znači “kraj s krajem”, “dođem ti”, kredit, školovanje i iznad svega znam šta je nepravda.

Danas ne pristajem da budem žrtva, ne podležem pritiscima i ucenama, i ne plašim se da može biti gore. Možda i može, ali hajde da menjamo ono što je očigledno loše.

Moj prvi cilj bi bio izmena ZOP koji bi poboljšao položaj i dostojanstvo radnika u Srbiji, sprečio zloupotrebe rada po ugovoru, minimalnu zaradu uskladio sa rastom troškova života, zatim poreske olakšice i subvencije za domaće firme, povlastice i pomoć osetljivim kategorijama stanovništva. SP Dveri ima konkretne pakete mera i ekonomskih i socijalnih, za domaće poljoprivrednike, preduzetnike, privrednike, penzionere, žene, mlade.

Veoma mi je važno da stojim uz nekoga ko prepoznaje nepravdu, bori se srcem, ne plaši se i nikada ne odustaje, a naš predsednički kandidat Boško Obradović je upravo takav, pravi borac.

Ne plašim se promena, one otvaraju druga vrata, a to su naša. Vaše Dveri i jedna od vas.

Kao nestranačka ličnost podržala sam SP Dveri kao jedini logičan izbor koji bi suštinski promenio sistem i vlast u Srbiji, vratio pravo na slobodu, stavio u centar porodicu i sve što je domaće,” rekla je Lela Milinković, kandidatkinja iz Valjeva za narodnu poslanicu na listi Srpskog pokreta Dveri, koja navodi da je:

Diplomirani ekonomista, prava diploma državnog fakulteta, majka troje dece, jedna sasvim obična žena, posvećena porodici i poslu, odana prijateljima, koja voli da putuje i nije se bavila politikom.”