13/07/2024
Najnovije vesti
Zelena stranka

ZELENA STRANKA PODRŽAVA SAVEZ 90

Autor 02/11/2021

Stranka Savez 90/Zelenih Srbije: ima punu podršku Zelene stranke na aprilskim izborima, navedeno je u saopštenju.

“Zelena stranka je donela odluku da će dati punu podršku političkoj stranci Savez 90/Zelenih Srbije na izborima zakazanim za 03. april 2022. godine.

Inače, zelene politike su u Srbiji zloupotrebljene na mnogo načina: od strane ambicioznih pojedinaca, prikupljanjem političkih poena, jeftinim performansima, od strane drugih politika i političara, jer veruju da je to sada aktuelna tema, kao i od strane države koja ne razume vrednosti zelene politike i njene dobrobiti za građane. Uvek smo verovali da je politika način da se ovo društvo načini prosperitetnim i boljim, a da to možemo jedino učiniti zajedno sa strankom Savez 90/Zelenih Srbije, kako bi uspostavili trajne zelene politike u Srbiji.

Savez 90/Zelenih Srbije je mlada politička stranka koja predstavlja osveženje na političkoj sceni Srbije i zato pozivamo građane da otvore oči, da gledaju sve političke aktere i da vide koliko maski će pasti tokom ove kampanje, da pogledaju prava lica naših političara, te da glasaju za one koji rade, koji su stručni i koji imaju efikasne programe za rešenje problema nezaposlenosti, zagađenja vazduha i očuvanja demokratskih vrednosti”, navedeno je saopštenju Zelene stranke.

  Vesti