23/06/2024
Najnovije vesti
Valjevo-vesti-Objektiva.rs-Foto-Dveri

Dveri – Trenutno mesto na lokalnoj političkoj sceni

Autor 28/06/2023

Radi razjašnjavanja određenih nedoumica koje su privukle pažnju javnosti, Gradski odbor Dveri Valjevo, putem saopštenja, ukazuje na stavove i aktivnosti u predstojećem periodu.

Pored ostalog, u saopštenju GrO Dveri Valjevo je navedeno: “Politička situacija u gradu je neizvesna i nedefinisana. Pošto su se pojavile neke neistine i nedoumice imamo potrebu da Valjevcima javno iznesemo svoje stavove i naše mišljenje po tom pitanju.

Dveri su imale razgovore o tehničkoj saradnji na kekim budućim​ izborima. Kao i sporazum o fer korektnim odnosima kao i o međusobnom nenapadanju. Jedino sa kim se nije razgovaralo i neće razgovarati to su SNS, SPS i Srpska radikalna stranka.

Dakle, ništa više nije dogovarano. Ovo naglašavamo pošto su se pojavile špekulacije da smo sa POKS Valjevo imali neke dogovore. Jesmo razgovarali kao i sa svim ostalim strankama, ali ne o koaliciji i širenju saradnje. Kada za to dođe vreme svakako će biti razgovora o koalicijama ali kako i sa kim to će javnost biti blagovremeno obaveštena.

U narednom periodu Dveri se spremaju da samostalno izađu​ na buduće​ izbore. Kada​ u narednom periodu bude jasnija politička situacija svakako će biti razgovora o eventualnim koalicijama. O svim tim odlukama građani Valjeva će blagovremeno biti informisani.

Pozivamo sugrađane da nam se jave da uočene probleme u gradu podele sa nama i da zajednički radimo na rešavanju istih. Sve svoje primedbe, zapažanja možete podeliti sa nama na Fejsbuk​ stranici Dveri-Valjevo, telefonom 0611471681, kao i u kancelariji Birčaninova 81.

Pozivamo Vas da svaku malverzaciju u ovom gradu podelite sa nama gde ćemo zajedno raditi na rasvetljavanju istih. Razumemo i strah građana, ali, ukoliko želite, to možete uraditi anonimno. Sigurnost svakog žitelja Valjeva veoma nam je važna”, navedeno je u saopštenju za javnost Gradski odbor Dveri Valjevo.