28/02/2024
Najnovije vesti
Vreme-smrti-snimanje-kod-Gimnazije-u-sredu-20-jul-2022-foto-Snezana-Jakovljevic-Krunic-Objektiva.-rs-Valjevo.jpg

“VREME SMRTI” – SNIMANJE U VALJEVU

Autor 21/07/2022

U Valjevu juče i danas traje snimanje serije “Vreme smrti”, rađene prema romanu Dobrice Ćosića. Reč je o nastavku ostvarenja “Koreni” i “Vreme zla”. Ponovno snimanje u valjevskom kraju planirano je na jesen.

Radnja prati period Velikog rata, govori o događajima, kao i ljudima koji pokušavaju da odbrane i sačuvaju dostojanstvo, o vojskovođama, ali i svakodnevnom preživljavanju naroda.

Pored Valjevca Vojislava Voje Brajovića, u glumačkij postavi su Ljiljana Blagojević, Žarko Laušević, Miki Manojlović, Dragan Mićanović, Svetozar Cvetković, Boda Ninković, Slavko Štimac, Nina Janković, Teodora Dragićević, Denis Murić, Radovan Vujović, Pavle Mensur, Milan Marić, Goran Šušljik, Andrija Milošević, Nikola Rakočević i drugi.

Vreme-smrti-snimanje-kod-Gimnazije-20-jul-2022-foto-Snezana-Jakovljevic-Krunic-Objektiva.-rs-Valjevo-naslovna.jpg
Snimanje serije “Vreme smrti” u centru grada ispred Valjevske gimnazije i Moderne galerije

Režiju serije “Vreme smrti” potpisuje Ivan Živković, scenario Sanja Savić Milosavljević i Đorđe Milosavljević, direktor fotografije Marko Mladenović, izvršni producenti Goran Šušljik i Nikola Pantelić, u produkciji kompanije United Media i treba da obuhvati 30 epizoda.

Kako Objektiva.rs saznaje na setu, planirano je da snimanje traje godinu dana, na različitim lokacijama po Srbiji, a naredni kadrovi serije “Vreme smrti” ponovo će u Valjevu biti snimljeni u novembru 2022. godine.

Foto Objektiva.rs – snimanje ispred Valjevske gimnazije