19/06/2024
Najnovije vesti
Porodica-je-stub-drustva-predavanje-u-petak-i-suboru-Centar-Dar-oktobar-2022-Objektiva.rs-Valjevo.jpg

EDUKATIVNI PROGRAMI O ZNAČAJU PORODICE

Autor 07/10/2022

Centar za žrtve nasilja “Dar” organizuje edukativni vikend za trudnice, porodilje i mlade bračne parove “Porodica je stub društva, trudnica je stub porodice”. Predavanje je zakazano za petak, 7. oktobra, od 14 časova, u Centru za kulturu Valjeva.

Potom će u subotu, 8. oktobra, u Bioskopu 85, od 13 časova, biti održan edukativni vikend za mlade “Mladi ljudi, upoznajte svoju zemlju”.

Prvog dana, uz edukaciju i stručnu pomoć, mame i buduće mame će dobiti brošure sa potrebnim informacija i poklončiće. A predavači će biti iz Ministarstva za demografiju i brigu o porodici, doc.spc.dr neuropsihijatar Marijana Tomović, advokat Aleksandar Milićević i Marija Milanović, predsednica Centra “Dar”.

Subotnje predavanje za mlade će voditi dr specijalista Mirjana Mačkić, advokat Marija Tasić, socijalni radnik Iva Stojičić, a pojaviće se i glumac iznenađenja za mlade.

Oba projekta i edukacije se organizuju pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiji, u saradnji sa Gradom Valjevom i Centrom za kulturu Valjeva.