17/07/2024
Najnovije vesti
31.-Povlen_reli_karavan-septembar-2023.-FOto-Vlada_Bajic-prenosi-Objektiva.rs-News-vesti-Valjevo

Povlen reli – avantura za celu porodicu

Autor 13/09/2023

Tradicionalna turistička manifestacija koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju – Povlen reli, biće održana 16. i 17. septembra. Start je u subotu, u 9 časova, na keju Kolubare, ispred “Istraživača”.

Trasa ovogodišnjeg relija vodi obroncima valjevskih planina sve do obale reke Drine gde je cilj prvog dana. Cilj drugog dana je u Valjevu, gde će biti uručeni pehari i medalje za najbolje.

Ovo je već treća godina za redom kako Povlen reli ima novi koncept, tako da osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova, učestvuju i vlasnici SUV vozila uz mogućnost da sa porodicama dožive avanturu na obroncima najlepših valjevskih planina.

Trase su organizovane u dve kategorije, „4×4/Avantura“ i „SUV/Turizam“, sa usputnim odmorištima na kojima učesnike čekaju dodatni sadržaji. Organizovani su radi predaha, zabave i uživanja svih, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih. Za učesnike koji vole izazove, prvog dana relija biće organizovan Poligon – specijalan brzinski ispit, pa su, pored brzine, potrebne i specijalne veštine vožnje u terenskim uslovima.

Prema rečima organizatora, sve informacije o reliju i prijavama dostupne su na sajtu www.povlenreli.com, kao i na profilima društvenih mreža Instagram i Facebook. Kontakt putem mejla info@povlenreli.com ili na broja telefona +381 64 3833212.

“Biće nam zadovoljstvo da zajedno provedemo dan na Povlen reliju!”

POČEO JE 29. POVLEN KARAVAN vidi ovde

Autor naslovne fotografije Vladimir Bajić.