13/07/2024
Najnovije vesti

NOVA POBEDA VALISA

Autor 31/10/2021

Vaterpolisti Valisa ostvalili su novu pobedu u takmičenju Super lige. U Lajkovcu je sinoć pobeđena ekipa Zemuna rezultatom 13:9.

Loš početak i netaknuta mreža Zemunaca, a primnjena dva gola u prvoj četvrtini nisu obećavala ništa dobro u Lajkovcu. Međutim, probuđena valjevska ekipa odličnom igrom u nastavku utakmice najpre je anulirala vođstvo gostiju, a potom i preuzela konce utakmice u svoje ruke, pa je rezultat rastao. Pokušavao je Zemun agresivnom igrom da se odupre, ali sinoć izuzetno raspoloženi golman Valisa Vitorović nije dozvolio ulazak u dramu.

Najefikasniji u redovima Valisa bili su Porobić i Živojinović sa po tri gola. Trener valjevske ekipe Miloš Saković bio je zadovoljan na kraju utakmice: ” Ušli smo u ovaj meč van našeg uobičajenog ritma, ali je najbitnije da smo pobedili. Zadovoljan sam jer su momci polazali karakter,jer smo nakon izgubljene prve svaku narednu četvrtinu dobili sa dva gola razlice, uspeli smo da preokrenemo ritam. Bilo je puno nervoze ali smo uspeli da uspešno privedemo utakmicu kraju”.