30/09/2023
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • PODRŠKA SNS-u NA PONOVLJENIM IZBORIMA
GO SNS Valjevo

PODRŠKA SNS-u NA PONOVLJENIM IZBORIMA

Autor 17/04/2022

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo:

“Prema ranijoj odluci Gradske izborne komisije (GIK) u Valjevu, juče su ponovljeni izbori na jedanaest biračkih mesta u Valjevu.

Izbori su ponovljeni na četiri biračka mesta u Valjevu: Gradac – mala sala (2), OŠ „Vladika Nikolaj“ (4), OŠ „Nada Purić“ (27) i OŠ „Andra Savčić“ (28) i na biračkim mestima u selima: Gornji Taor (53), Mrčić (63), Paune (64), Dublje (73), Donja Grabovica (78), Brankovina (82), Gornja Bukovica (95).

Biračka mesta bila su otvorena od 7-20 časova.

Prema preliminarnim rezultatima koje je obradio izborni štab GrO SNS Valjevo na predsedničkim izborima od ukupno 5.335 birača glasalo je 1.773 građana ili 33,23 odsto od čega je Srpska napredna stranka osvojila 1.180 glasova ili 66,65 odsto glasova.

Za parlament od ukupnog broja birača 5.273 na izbore je izašlo 2.035 građana ili 38,59 odsto od čega je za Srpsku naprednu stranku glasalo 1.187 građana ili 58.33 odsto.

Na ponovljenim izborima u Valjevu građani su pokazali nedvosmislenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci. Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću mudroj i odgovornoj politici koju vodi, Vladi Republike Srbije, kao i lokalnoj samoupravi grada Valjeva naš grad se menja na radost svih sugrađana.

To Valjevci znaju i to su nam i pokazali na proteklim izborima 3. aprila, kao i na ponovljenim predsedničkim i parlamentarnim izborima, na kojima su nam dali ogromnu podršku.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, izražava veliku zahvalnost građanima Valjeva na ukazanom poverenju. Rezultati su važni, mi ih imamo! Zajedno možemo sve, sa našim građanima okupljeni na istom zadatku uz podršku našeg predsednika Aleksandra Vučića i politiku prosperiteta i razvoja našeg Grada i naše zemlje,” navedeno je u ssaopštenju koje potpisuje Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo.