25/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Valjevka Tatjana Manojlović podnela ostavku na mesto potpredsednice Demokratske stranke
Tatjana Tanja Soldatović Manojlović novinarka RTS narodna poslanica Skupština Srbije potpredsednica DS politikolog Srbija Objektiva.rs Valjevo mart 1966. Foto izvor tanja manojlovic

Valjevka Tatjana Manojlović podnela ostavku na mesto potpredsednice Demokratske stranke

Autor 04/11/2023

U današnjem obraćanju upućenom predsedništvu Demokratske stranke, narodni poslanik Demokratske stranke u Skupštini Republike Srbije, Tatjana Manojlović, podnela je ostavku na mesto potpredsednice DS.

“Demokratskoj stranci sam dala najbolji deo sebe, bez kalkulisanja,  trudila se da doprinesem vraćanju poverenja  u organizaciju, koja je izložena konstantnom razgrađivanju tokom poslednje decenije;  sa kolegama sam uticala da se u javnosti vrati percepcija stranke časnih, posvećenih ljudi, iskrenih boraca za bolju Srbiju.

DS: O izbornim rezultatima 2022. godine – pročitajte OVDE

U Narodnoj skupštini bila sam među nekoliko najaktivnijih opozicionih poslanika, zbog čega sam trpela uvrede i pretnje najekstremnijih Vučićevih jurišnika, kao žena, kao majka, kao iskreni patriota… 

Za veća prava obespravljenih – pročitajte OVDE

Kako predsedništvo stranke i predsednik Zoran Lutovac to ne smatraju dovoljnim i svojim vrednovanjem ne ukazuju poverenje da u narednom periodu budem narodni poslanik, jedino logično je da na visoku stranačku funkciju dam ostavku.

Ovo objašnjenje dugujem ne samo članovima stranke, već i velikom broju građana Srbije, koji su mi sve vreme davali bezrezervnu podršku kao narodnoj poslanici.

Narodna poslanica DS-a u Lukavcu – pročitajte OVDE

Hvala svim saborcima i članovima Demokratske stranke na saradnji. Biću nadalje jedna među jednakima. 

Srećno u daljoj borbi”, napisala je danas Valjevka, Tatjana Manojlović, koja živi i radi u Beogradu.