28/02/2024
Najnovije vesti
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije Objektiva.rs Valjevo

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA VIŠE TEŠKIH KRAĐA

Autor 05/07/2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su više teških krađa i uhapsili Đ. T. (1982) i S. J. (1985) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Oni se sumnjiče da su u toku juna, provalili u dva ugostiteljska objekta na području grada, iz kojih su ukrali novac, laptop, mobilne telefone, kao i da su pokušali da provale u jedan stan iz koga ništa nisu ukrali.

Sumnja se da je Đ. T. u proteklih mesec dana, iz prostorija Doma zdravlja Valjevo, Opšte bolnice Valjevo i dečjeg vrtića krao torbe, novac i platne kartice od zaposlenih i pacijenta, kao i da je podigao novac ukradenom karticom.

Veći deo ukradenih predmeta je pronađen kod osumnjičenih i vraćen vlasnicima.

 Đ. T. se tereti  da je izvršio četiri teške krađe, pet krađa, tešku krađu u pokušaju i falsifikovanje i zloupotrebu platne kartice, a S. J. za dve teške krađe i tešku krađu u pokušaju, koje je, kako se sumnja, učinio sa Đ.T.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, navedeno je u saopštenju za javnost MUP Srbija Policijske uprave Valjevo .