12/06/2024
Najnovije vesti

“TOMA” OD 1.OKTOBRA

Autor 29/09/2021

U Centru za kulturu Valjevo, novi domaći film Toma prikazuju od 1. do 7. oktobra u 18 sati i od 21 čas. Prodaja karata na dan projekcije na blagajni Centra za kulturu, po ceni od 350 dinara. Radno vreme blagajne je od 16 do 21 čas.

Film “Toma” je impresionistički portret, biografski film o Tomi Zdravkoviću, zapamćenog po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao i kao velikog boema – po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. odnos Tome i doktora koji započinje njegovo lečenje, i pretvaranje tog poznanstva u prijateljstvo. Istovremeno, prati Tomin život, od detinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru, ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.

Trejler za film TOMA: https://www.youtube.com/watch?v=FScqYLz6vvo

Prema navodima organizatora, tokom epidemije, u Centru za kulturu i Bioskopu 85, obezbeđeno je propisano rastojanje između gledalaca. Broj mesta je ograničen, a salu redovno dezinfikuju. Prilikom posete neophodna je upotreba higijenske zaštitne maske.