13/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • GO SNS VALJEVO PRUŽA PUNU PODRŠKU PREDSEDNIKU
GO SNS Valjevo

GO SNS VALJEVO PRUŽA PUNU PODRŠKU PREDSEDNIKU

Autor 23/01/2023

U saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo je navedeno:

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju teške situacije na Kosovu i Metohiji u svetlu jačanja pritisaka na Srbiju da se odrekne dela svoje teritorije u korist lažne države Kosovo.

Srbija ima dva strateška cilja, koja zastupa i u svetu brani predsednik Vučić – očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije i nastavak ekonomskog razvoja. Interes Srbije je da nastavi putem kojim je krenula, bez obzira na međunarodne pritiske. Sada su nam više od svega potrebne mudra i odlučna politika predsednika Vučića s kojom je postigao velike rezultate u odbrani Kosova i Metohije, i za koju je dobio većinsku podršku građana Srbije na predsedničkim izborima 2022. godine.

Gradski odbor Srpske napredne stranke veruje da predsednik Vučić radi sve što je u njegovoj moći u interesu naše zemlje i da Srbija može i ovaj put, s njim na čelu, da bezbedno prebrodi sve teškoće, koje su pred svima nama. Za to nam je potrebno državno i političko jedinstvo. Ovo je trenutak kada bi svi trebalo da zbijemo redove i pružimo punu podršku državnom rukovodstvu.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo poručuje: Predsedniče, Srbija je uz Tebe! Predaja nikada nije i nikada ne može biti opcija!” navedeno je u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo.