17/04/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Budućnost Krušik poražena u Bajinoj Bašti

Budućnost Krušik poražena u Bajinoj Bašti

Autor 21/05/2023

Neuspešno gostovanje za valjevske fudbalere uz povredu kapitena Filipa Rajevca, na svu sreću lakšu, ali i loša igra valjevacan kratak su izveštaj sa utakmice između Sloge i Budućnost Krušika 3:1 (1:0).

Zabeleženo je i da su na početku utakmice domaći fudbaleri seli na travu stadiona u znak protesta uperenog protiv rukovodstva kluba i načina rada. Utakmica je protekla u većoj inicijativi domaćih kojima su osvojeni bodovi produžili tračak nada za opstanak u ligi.

Prvi gol postignut je u 22.minutu i zapravo je autogol Đermanovića, koji je nakon centar šuta sa leve strane nespretno uklizao i ubacio loptu u sopstveni gol. Filip Rajevac je u 35.minutu izvukao deblji kraj u jednom skoku, morao je da napusti teren zbog jakog udarca u glavu, ali na svu sreću, ipak je u pitanju lakša povreda.

Drugi gol je postignut u 53.minutu, strelac je bio Radojević nakon odlično izvedenog kornera. Pobednik je rešen u 70.minutu kada su domaći igrači uspeli da oduzmu loptu i brzom kontrom uposle Tešića koji je bio strelac. Počasni gol postigao je mladi Đurić u finišu utakmice kada se nakon izvedenog kornera odlično snašao u 16-tercu domaćina i odličnim udarcem poslao loptu pod prečku. Ipak, nije bilo vremena za preokret.

Protiv Sloge su igrali: Milinković, O.Milovanović, Jakovljević, Martinović, Starčević, Isidorović, P.Petrović, Močić, Đermanović, Tešić i Rajevac. Igrali su još i Mijailović, Đurić, M.Petrović i M.Milovanović.

U narednom, 28.kolu Budućnost Krušik dočekuje odličnu ekipu Sloge iz Požege, zbog parnih kartona neće nastupiti Đermanović i Isidorović. Susret je zakazan za 17 sati na stadionu u parku Pećina.