15/04/2024
Najnovije vesti

Valis Vega lako protiv Starog grada

Autor 31/03/2024

Nastavak vaterpolo Super lige u grupi od 7-12 mesta u kome su se sastale ekipe Valis Vege i beogradskog Starog grada doneo je novu pobedu valjevskim vaterpolistima 18:12 ( 5:2, 5:4, 6:2, 2:4 ).

Još pre početka utakmice znalo se da je samo pitanje kolika će biti gol razlika na ovoj utakmici. Prva četvrtina pokazala je evidentnu razliku u kvalitetu, gosti su se dobro držali u drugoj, a u trećoj je Valis zaigrao punom snagom i za tili čas je bilo sedam golova razlike.

Jedan od napada Valisa- foto Dragan Krunić

Poslednja četvrtina pripala je gostima jer je došlo do opuštanja domaćin igrača. Nakon završene treće četvrtine semafor je pokazivao 16:8 za domaćina. Poslednji deo pripao je gostima ali samo da smanje visoko vođstvo vidri koji su u prve tri četvrtine radili sve što su poželeli u bazenu.

Valis je ubedljivo prvi u grupi ekipa koje se bore za poziciju od 7-12 mesta. Osam odigranih utakmica uz osam pobeda i gol razliku od +67 golova dokazuju superiornost u ovom delu takmičenja, pa je prava šteta što je propuštena prilika za ulazak u grupu od šest najboljih ekipa.

VALIS: Vlahović, Čabrilo 3, Dončić 1, Obradović 1, Rogač 2, Arsović 1, Radanović 1, Kasum 3, Krstić 1, Kovačević 1, Baucalo 2, Čou 1, Tomić, Poznanović 1.