28/02/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • PRIVREMENI REŽIM SAOBRAĆAJA ZBOG ATLETSKE TRKE “GRADAC”
Valjevo iz aviona foto Dragan Krunic Objektiva.rs Valjevo

PRIVREMENI REŽIM SAOBRAĆAJA ZBOG ATLETSKE TRKE “GRADAC”

Autor 15/04/2022

Povodom održavanja tradicionalne atletske trke „Gradac“, pod nazivom „U trci za zdravlje, budimo brži“ u nedelju, 17. aprila, u periodu od 10 do 13 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prve brazde od brane, raskrsnica Ulice Prve brazde i Višegradske ulice u gradskom naselju Valjevo prema Deguriću uz reku Gradac, sve do „Konjičkog kluba“ zbog održavanja krosa.

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo, navedeno je na koji način će se vršiti zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja:

* Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prve brazde za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

* Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prve brazde na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.