19/09/2024
Najnovije vesti

Prvi poraz Budućnost Krušika

Autor 15/09/2024

Fudbaleri Budućnost Krušika doživeli su prvi poraz u prvenstvu Srpske lige Zapad jer su u Loznici poraženi od istoimene ekipe rezultatom 1:0.

Lozničani su tako upisali prvu pobedu u prvenstvu, a sve je rešeno u prvom poluvremenu. Domaćin je jedini gol postigao u 14. minutu kada je nakon ubacivanja sa strane golman valjevske ekipe nespredno reagovao, ispustivši loptu koja je došla do kapitena domaćih Stanojevića, kome nije bilo teško da je plasira u gol valjevske ekipe.

Samo tri minuta kasnije Budućnost Krušik je imala šansu preko Panića koji je odlično šutirao u kaznenom prostoru, ali je golman domaćih uspeo da odbrani gol domaćina. U finišu prvog poluvremena Starčević je odlično šutirao sa ivice 16-terca, ali se ponovo golman Loznice istakao pa se na poluvreme otišlo vođstvom domaćih.

Drugo poluvreme obilovalo je oštvom igrom obe ekipe, a jedinu iole pristojnu šansu imali su domaći igrači u 59. minutu kada se Obradović spetljao na pet metara od gola valjevske ekipe.

Budućnost Krušik je imala inicijativu, poslednjih 15 minuta gotovo se igralo na polovini Loznice, ali bez ozbiljnijih prilika za izjednačenje.

Sudija Jovanović juče je žuti karton pokazao osam puta. Četiri kartona su dobili igrači Budućnost Krušika- Petrović, Starčević, Kerkez i Pavlović, dok su u redovima Loznice požuteli Zajić i Ivić, ali i pomoćni trener Aćimović, i na kraju glavni trener Obradović.

Prvi poraz pomerio je Budućnost Krušik na šesto mesto na tabeli. Nova iskušenja valjevsku ekipu čekaju za sedam dana u Valjevu kada u goste dolazi ekipa Jošanice.

  Vesti