19/09/2024
Najnovije vesti

Radnički zaseo na čelo tabele

Autor 17/09/2024

Fudbaleri Radničkog sa V puka u subotu su u odličnoj partiji ostvarili četvrtu pobedu u Zonskoj ligi Drina. Savladana je ekipa Ježevice rezultatom 4:2 (4:0).

Od prvog minuta na terenu je postojala jedna ekipa. Domaćin je odličan početak krunisao golom koji je postigao Živanović u sedmom minutu, nakon što je odlično proigran od Đorđevića sa desna strane.

Živanović se već u 20. minutu ponovo upisao u strelce odličnim udarcem sa ivice 16-terca. Pri kraju prvog poluvremena Marko Janković je bio siguran strelac iz opravdano dosuđenog jedanaesterca, jer je odlični Živanović srušen u prodoru. Samo što su gosti krenuli sa centra za čas je pao i četvrti pogodak.

Strelac je bio Nemanja Janković koji je iz teške situacije odlično šutirao.

Drugo poluvreme pripalo je probuđenim gostima. Visok rezultat domaćina iz prvog poluvremena nije ih demotivisao. Naprotiv. Zaigrali su otvorenije sa željom da postignu gol. I ko zna kako bi sve to izgledalo na kraju da je Marko Petrović iskoristio odličnu priliku na par metara od gola pri rezultatu 4:0.

Trener domaće ekipe Anđić u drugom poluvremenu pružio je priliku igračima koji manje vremena provode na terenu, što su gosti znalački iskoristili. Najpre u 73.minutu nakon centar šuta sa leve strane odlično se snašao Karaičić i smanjio vođstvo Radničkog na 4:1, a pet minuta kasnije u strelce se upisao i Stanić za konačnih 4:2 za Radnički.

Radnički je četvrtom pobedom učvrstio prvu poziciju na tabeli sa 12 bodova. Ekipa je bez poraza kao i lajkovački Železničar koji ima devet bodova i utakmicu manje jer je u trećem kolu bio slobodan.

RADNIČKI: Ranković, Davidović, Simeunović, Obradović (od 31. Radojičić), Vasić (od 58. Vasiljević), Perić (od 70. Živanić), Živanović (od 70. Petrović), Nemanja Janković, Marko Janković, Dragomir Nikolić (od 58. Matić), Aleksandar Đorđević.

U sledećem kolu Radnički gostuje u Bajinoj Bašti gde se sastaje sa ekipom Sloge.