19/09/2024
Najnovije vesti

Junior nesrećno poražen

Autor 17/09/2024

Fudbaleri Juniora iz Novog naselja poraženi su u četvrtom kolu Zonske lige Drina na gostovanju u Visibabi kod Požege. Domaća ekipa Savinca slavila je rezultatom 2:1 (1:1).

Valjevski fudbaleri su odigrali odličnu utakmicu ali su nesrećno poraženi. Tokom utakmice valjevski fudbaleri su stvarali brojne šanse, pogađali stativu, prečku, golman domaće ekipe na golu je činio čuda pa se može reći da je zapravo on junak utakmice.

Domaćin je poveo u 13. minutu. Vujić je lošim pasom dodao loptu u noge Tasića koji je šutirao ka golu Juniora, lopta je zakačila nekoga u odbrani valjevske ekipe i u luku lobovala golmana Todorića.

Junior je u jeku napada izjednačio u 34. minutu nakon jedanaesterca koji je dosuđen nakon igranja rukom domaćina u svom 16.tercu, a strelac je bio Čirović.

i u drugom poluvremenu golman domaćina Čubraković činio je čuda braneći nemoguće. Brojne šuteve upućene ka golu savladao je na gotovo neverovatan način. Gol odluke pao je u 84.minutu nakon grube greške Steljića koji je lošim pasom proigrao strelca prvog gola Tasića, koji se još jednom upisao u strelce.

Poslednji minuti utakmice pripali su Junioru koji su pokušavali da probiju buker domaćina, sudija nije sankcionisao igranje rukom u poslednjim trenutcima utakmice pred golom Savinca, pa je domaća ekpa osigurala pobedu.

“Mogu da kažem da smo nezasluženo poraženi jer smo celu utakmicu imali bolju igru. Ipak, to je sport. Golman domaćina je činio čuda na terenu, lopta nije mogla u gol. Oba gola su primnjena posle početničkih grešaka naših igrača, to su mladi igrači koji tek nalaze sebe u ovom rangu takmičenja. U sledećem kolu očekuje nas teška utakmica protiv odlične Osečine na našem terenu. Biće baš teška utakmica jer neću moći da računam na povređene igrače Ćirovića koji je napustio igru u drugom poluvremenu zbog grubog starta domaćeg igrača koji je zaradio samo žuti karton za to, i Lukića. Očekujem svakako dobru igru i pravu prvenstvenu utakmicu” rekao nam je šef stručnog štaba Juniora Saša Đoković.

UNIOR NOVO NASELJE: Todorić, Steljić, Luka Ćosić, Grujičić, Žarković (od 46. Panić), Miletić (od 46. Lukić), Ćirović (od 62. Aleksić), Belušević, Vujić, Lazar Ćosić, Stefanović.

Utakmica između Juniora i Osečine igra se u subotu na stadionu ZSK-a sa početkom u 16 sati.