22/10/2024
Najnovije vesti

Od gotovog veresija

Autor 20/10/2024

U četvrtom kolu Regionalne vaterpolo lige vaterpolisti Valisa poraženi su u SRC Petnica od beogradske Crvene Zvezde rezultatom 10:9 (2:1, 4:3, 1:1, 2:5).

Može se reći da su valjevski vaterpolisti od gotovog napravili veresiju i tako ostali bez prve pobede u Regionalnoj vaterpolo ligi. Jedino vođstvo gostiju zabeleženo je na početku utakmice kada je Crvena Zvezda povela sa 1:0, i na kraju, što je bilo doboljno da odnese bodove iz Valjeva.

Valis je brzo izjednačio, a potom poveo i prednost se kretala u dva navrata po tri gola 5:2, i 8:5, ali se gosti nisu predavali.

Iako je Valis u četvrtoj četvrtini poveo rezultatom 8:5 agresivna odbrana gostiju dala je rezultate. Topila se prednost, na dva minuta pred kraj Crvena zvezda je izjednačila na 9:9, Valis nije iskoristio napad, a onda su gosti uspeli da postignu gol koji je odlučio utakmicu.

Najefiksaniji igrač u Valisu sinoć je bio Noa Burburan sa tri pogotka, Čabrilo je postigao dva, a po jednom su se u strelce upisali Krstić, Kojić, Bućan i Radovanlija.

Najefikasniji u redovima Crvene Zvezde je bio dojučerašnji Valisovac Radanović koji se četiri puta upisao u strelce.

U sledećem kolu Valis gostuje u Kragujevcu gde se sastaje sa ekipom Radničkog.