22/10/2024
Najnovije vesti

Novi poraz Budućnost Krušika

Autor 21/10/2024

Fudbaleri Budućnost Krušika doživeli su četvrti poraz u takmičenju Srpeke lige Zapad pošto su u 11. kolu poraženi u Kraljevu od ekipe Sloge rezultatom 2:0.

U utakmici koju bi valjevski fudbaleri trebali što pre da zaborave, i u kojoj nisu stvorili ni jednu izglednu šansu za postizanje gola, domaća ekipa pružila je bolju igru i veću želju za pobedom.

Prvi gol postignut je u 31. minutu, stelac je bio Branković, a do drugog gola Sloga je došla u 61. minutu. Ponovo je strelac bio Branković koji je u oba napada iskoristio greške odbrane Budućnost Krušika.

Valjevska ekipa je u prvom poluvremenu prikazala solidnu partiju, dok je u drugom poluvremenu prikazana anemična igra bez ikakve želje za promenom rezultata.

Očigledno je da je ekipa u krizi iz koje nikako da izađe. Napad nikako ne funkcioniše, na 11 utakmica ekipa je postigla samo sedam golova i ubedljivo je najneefikasnija u ligi. Loše igra bacile su ekipu na začelje tabele jer Budućnost Krušik zauzima 12. mesto sa svega 11 osvojenih bodova, i nalazi se u opasnoj zoni pa će valjevski tim u narednim kolima morati da igra mnogo bolje ukoliko želi da sačuva Srpskoligaški status.

Protiv Sloge u Kraljevu Budućnost Krušik je nastupila u sastavu:

Milinković, Marjanović (od 58. Pavlović), Ranisavljević, Đermanović, Jakovljević, Panić (od 74. Đukić), Starčević, Milovanović (od 64. Jovančević), Pavić (od 74. Kiselčić), Ašković, Petrović (od 64. Adamović)

U narednom kolu Budućnost Krušik je domaćin na stadionu u parku Pećina. Gost je ekipa Lipolista, novajlija u ligi koji su do sada osvojili identičan broj bodova kao i valjeski fudbaleri. Utakmica je zakazana za 13.30.